Fortrolighed


Fortrolighedspolitik

Årsag vi forpligtet til at beskytte dit privatliv, vores online site offentliggøre denne fortrolighedspolitik. Vi har lagt denne fortrolighedspolitik for at forklare vores indsamling af oplysninger og de valg, du har om den måde, oplysningerne indsamles og anvendes.

Information Collect

Når du beslutter at udnytte vores hjemmeside, vil vi bede dig om at give personlige oplysninger, herunder dit navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, CPR-nummer, kontaktoplysninger og andre oplysninger, som din identitet er mærkbar. Desuden er der oplysninger om computerens hardware og software, som er eller kan blive indsamlet af os. Denne information kan indeholde uden begrænsning din IP adresse, browser type, domænenavn, besøgstider og henvise webadresser, men er ikke knyttet til dine personlige oplysninger.

Information Brug

Vi kan bruge de oplysninger, du forudsat at sende dig e-mail eller anden kommunikation vedrørende opdateringer på vores hjemmeside. Arten og hyppigheden af ​​disse meddelelser vil variere afhængigt af de oplysninger, vi har om dig.

Information Del

Vi afslører ikke dine personlige oplysninger til tredjemand eller jeres samlede personlige og demografiske oplysninger.

Overholdelse Af Loven

Vi kan give adgang til oplysninger, når juridisk forpligtet hertil, til at samarbejde med politiets efterforskning eller andre retssager, for at beskytte mod misbrug eller uautoriseret brug af vores hjemmeside, for at begrænse vores juridiske ansvar og beskytte vores rettigheder eller for at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed besøgende på denne hjemmeside eller offentligheden.

Tilbage